Plana creada per Josep M Cullell (la M vol dir Maria, però als que tenen ordinadors foranis de vegades no els hi surt la ª de Mª, i em converteixen en Mc, i la única cosa que tinc escocesa és l'ampolla de güisqui del moble-bar, i tot i això, ves a saber si és genuïna o no).

La plana no te cap finalitat lucrativa, tot i que te enllaços a llocs que sí en poden tenir i no aporten res al manteniment de la plana. Girona.com cedeix l'espai i el sistema d'indexació de les notícies. Això sí, el llibre és de veritat i és el que m'ajuda a pagar el cost del domini.

Condicions tècniques de la plana:

©Josep M Cullell des de 1998 endavant


"Quan van anar a buscar als comunistes, vaig callar: jo no era comunista
  Quan van empresonar als socialdemòcrates, vaig callar: jo no era socialdemòcrata
  Quan van venir a buscar als sindicalistes, vaig callar: jo no era sindicalista
  Quan van venir a buscar als jueus, vaig callar: jo no era jueu
  Quan van venir a buscar-me a mí, ja no quedava ningú per protestar"

Martin Niemöller (1892-1984)


El paràgraf anterior el vaig incloure a la plana web a finals del 2002.

Afortunadament, el 14 de Març de 2004 molta gent va fer valdre el seu coneixement sobre el que estava passant i va apartar del poder a aquells que, amb la mentida com a arma, estaven acabant amb conceptes com la Democràcia, la Llibertat, la Pau i la Convivència prostituïnt-los amb la única finalitat d'aconseguir augmentar el seu poder.

Pel camí, milers d'innocents a l'Irak i més de dos centenars d'administrats per aquell govern hi han deixat la vida.

Siguem tots capaços de mantenir aquest esperit, independentment de les nostres idees polítiques, orígens ètnics o creences religioses.